23:03
ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА 2020!

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки! 
Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем останнього дзвоника!

Випускники, як пташки, залишають школу, розправивши крила, і спрямовуються у вільний політ. Тепер ви сміливо можете приймати самостійні рішення і планувати своє життя. І то, яким буде ваше життя, багато в чому залежить від рішень, які ви приймете в самий найближчий час. Постарайтеся все обмірковувати чітко і виважено, не йдіть на поводу у чужих бажань і фантазій, вірте в себе і свої цілі, головне - їх поставити і вони обов'язково будуть досягнуті! Вірте в світле майбутнє - воно чекає вас за порогом школи! Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. 

По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.
Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускники – дорослого життя.
Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. 
Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!
Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

З повагою та любов'ю до всіх Вас
директор школи Сергій Мейсар

Відео привітання зі святом останнього дзвоника -2020

 

Переглядів: 696 | Додав: МС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close