15:10
Закарпаття – наш спільний дім.

Акція "Закарпаттю – чисте довкілля".
Проблема забруднення навколишнього середовища – дуже важлива! Але сучасне населення не задумується над цим. Забруднення навколишнього середовища досягло критичної точки. Тому відповідно Законів України "Про благоустрій населених пунктів" 1 квітня 2017 року на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації 13.03.2017 №114, наказу департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації 17.03.2017 №81 проводиться день благоустрою.
Цього дня наша шкільна родина провела роботи, що були спрямовані на озеленення та благоустрій нашої рідної школи. Вчителі, працівники школи облаштували шкільну територію, впорядкували квітники. Здійснили відповідні заходи щодо приведення у належний санітарний стан будівлю, приміщення школи та прилеглу до неї територію а саме: прибирання, обрізання, висадження дерев (кущів), упорядкували клумби, побілили дерева та бордюри. Розуміємо, що за чистотою в селі треба стежити, як за своєю домівкою. Тож цього дня відклали усі свої справи і долучилися до колективного прибирання.
Маємо надію, що проведення такої акції стане поштовхом всім свідомим та небайдужим жителям-односельчанам які дбайливо ставитимуться до довкілля!
ФОТОРЕПОРТАЖ

Переглядів: 545 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close