21:35
Зі святом Останнього дзвоника!

25 травня 2018 року пролунав останній дзвоник у Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів, який сповістив про закінчення 2017-2018 навчального року. Останній дзвоник – це свято,  у якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Вже традиційно, це свято зібрало разом нашу дружну родину: учнів, учителів, батьків.
Звичайно, в адресу одинадцятикласників звучали побажання від директора школи, гостів, класного керівника, інших вчителів та батьків. Привітав випускників  Гайдай Сергій Володимирович - голова Мукачівської районної державної адміністрації. Приємною місією Сергія Володимировича було зачитання тексту-вітання від славетного земляка села – Василя Дурдинця, який є видатний український державний, політичний та громадський діяч і дипломат, радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат України 2-х скликань, генерал внутрішньої служби України, Міністр України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи (1999 – 2002).Василь Дурдинець не забуває про свою «малу Батьківщину»
Були і сльози, і жарти, привітання і  подарунки, зроблені власними руками  першокласників.
Традиційно, одинадцятикласники разом із класним керівником випустили в небо кольорові кульки із побажаннями на майбутнє.
Останній дзвінок – пам’ятна подія в житті кожного з Вас - випускники. Залишаючи стіни навчального закладу, Ви вступаєте  в нове життя. Нехай майбутнє кожного з випускників 2018 буде світлим, а плани – грандіозними. Нехай все, що побажали, збудеться, а люди, які сказали теплі слова, хай забудуться.

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки! Дорогі наші випускники!

Сердечно вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника,  що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для наших випускників сьогодні - особливо радісний і пам’ятний день, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.
Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.
Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх сердець. Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!  Висловлюю глибоку вдячність усім педагогам і батькам нашого рідного навчального закладу.
Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. А, нашим юним друзям – школярам бажаю продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. А новим етапом навчання є: Нова Українська Школа.
Щиро бажаю всім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю.
Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!
Щасти вам у всьому! У добру путь!
Зі святом вас, дорогі друзі!

З повагою та любов'ю до всіх Вас
директор Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів
Сергій Федорович Мейсар

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 675 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close