Умови прийому учнів до 1-го класу на 2023-...

Шановні батьки майбутніх першокласників! З 1 квітня 2023 року ви маєте можливість провести електронну реєстрацію дитини для вступу до першого класу 2023-2024 н.р.! Порядок затверджений наказом МОН України від 16 квітня 2018 року №367 "Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти" ... Читать дальше »

Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")"

ГРА «ДЖУРА» У ДИТЯЧИХ ТАБОРАХ,
ЗАКЛАДАХ ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ

Українці - єдина у світі козацька нація. В часи козаччини відзначається сповідування кращих принципів європейського лицарства, глибоке шанування українських народних традицій та звичаїв. Цей час дав велику кількість видатних державних діячів, організаторів військової справи, подвижників української духовності. Кращі ознаки козацької доби спонукають сучасних педагогів, організаторів освітянської справи залучати до власного педагогічного арсеналу національно-патріотичні заходи у виховній роботі з молоддю.& ... Читать дальше »

Методика і технологія

Методи викладання: як стати ефективним учителем
Десять порад сучасному вчителю, які слід ураховувати під час навчання учнів

Новий звіт Саттон Траст (Sutton Trust improving social mobility through education – провідна організація Великої Британії, що займається питаннями підвищення соціальної мобільності освіти, фінансує більше двохсот програм на замовлення 140-а наукових установ, ‑ пер.) наводить докази успішних методів викладання.

Питання про те, як стати добрим учителем, завжди було предметом дискусій. Така постановка питання створює досить багато проблем, оскільки просто не існує, та й не може існувати універсального рецепту для успіху вчителя, тому що різні підходи спрацьовують тільки в конкретних фахівців і для певних учнів класу. ... Читать дальше »

Олімпіади. Конкурси

Досягнення наших ліцеїстів у 2023-2024 навчальному році

Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів ІІ етап

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт

... Читать дальше »

Музей школи

Музей видатних випускників школи

Незвичайна подія відбулась 15 листопада у житті нашої шкільної родини - відкриття музею видатних випускників школи.
Метою створення цього музею став приклад життя видатних людей, наших односельчан - випускників Залужанської школи, які наполегливою самовідданою працею досягли великих висот у житті та стали відомими не тільки в нашому краї, а й на всю Україну та зарубежем.
Саме їм сьогодні ми віддаємо шану та велич нашої народно-традиційної культури, її довічний гуманізм, добробут нашої держави, щиру гостинність.
Відвідуючи цей музей, ми маємо можливість ознайомитися з долями видатних особистостей, які за ... Читать дальше »

Відеозвіт

Новорічне свято 2022

 

Свято Миколая 2021

... Читать дальше »

Слава визволителям України!

28 жовтня члени учнівського самоврядування нашої школи вшановували героїв Другої Світової війни в честь дня визволення України від фашистських загарбників та покладали квіти до памятника героям - односельчанам. Зі словами скорботи виступив В.о. директора школи Мейсар С.Ф.
Всі присутні вшанували пам'ять наших односельців, що загинули в роки Великої Вітчизняної війни. Галько Н.М., ... Читать дальше »

Нумо, хлопці - козаки 2016

14 жовтня в Україні відзначали свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке в народі ще називають Третя Пречиста. Відколи Україна стала незалежною на Покрову ми стали відзначати ще й День українського козацтва, як данину пам’яті про славну добу Запорозької Січі. Починаючи з нинішнього року 14 жовтня ми відзначаємо ще й день захисника України, вшановуючи мужність та патріотизм українських воїнів.
Наші славні козаки не лише захищали рідну землю від чужинців, а й постійно готували юнаків до майбутніх походів. Відомо, наприклад, що козаки були фізично здоровими і сильними людьми та добрими вершниками. Скажімо, Іван Підкова міг зігнути підкову, Петро Сагайдачний змалку навчився володіти луком.
З тої пори прийшли до нас традиції влаштовувати змагання ... Читать дальше »

ЗНО-2017

Визначено терміни проведення ЗНО-2017

Наказом Міністерства освіти і науки України від 31 серпня 2016 року №1055затвердженоКалендарний план підготовки та проведення в 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти,що визначає основні етапи підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, а також терміни їх реалізації. ... Читать дальше »

close