21:13
Умови прийому учнів до 1-го класу на 2023-2024 н.р

Шановні батьки майбутніх першокласників! З 1 квітня 2023 року ви маєте можливість провести електронну реєстрацію дитини для вступу до першого класу 2023-2024 н.р.! Порядок затверджений наказом МОН України від 16 квітня 2018 року №367 "Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти"

Для того, щоб провести електронну реєстрацію дитини для вступу до першого класу вам необхідно підготувати фото або електронні копії:
- свідоцтва про народження або документа, що посвідчує особу дитини;
- ідентифікаційного коду дитини;
- довідки про місце реєстрації дитини;
- документа, що підтверджує місце проживання дитини (якщо воно відрізняється від місця реєстрації).

Далі переходимо за посиланням: "Електронна реєстрація дитини для вступу до першого класу" та, дотримуючись вказаних інструкцій, здійсніть заповнення відповідної анкети для зарахування дитини. 
Детальні умови зарахування до 1 класу:

1. Заяву про зарахування дитини до першого класу закладу освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця дитина, та документи, визначені пунктом 4 розділу і подаються до відповідного закладу одним з батьків дитини особисто до 31 травня.

До заяви додаються:

2. копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

3. оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом МОЗ України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Мінюсті України 10 вересня 2010 року за № 794/18089;. У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви можуть додаватися оригінал або копія висновку про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витягу з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації. У випадку подання копій документів, передбачених цим пунктом, оригінали мають бути подані до видання наказу про зарахування (крім документа, визначеного підпунктом 1 пункту.

4. Продовж 01-15 червня заяви про зарахування дітей не приймаються, що не виключає права батьків подавати заяви після 15 червня на вільні місця.

5. Присутність дитини під час подання заяви, або її зарахування не є обов’язковою.

6. Якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв не перевищує загальної кількості місць у 1 класі не пізніше 01 червня видається наказ про зарахування усіх дітей. Список зарахованих учнів із зазначенням їх прізвищ оприлюднюється виключно в закладі освіти. Інформація про наявність вільних місць оприлюднюється відповідно до пункту 7 розділу І цього Порядку.

7. Інформація про закріплену за закладом територію обслуговування, спроможність закладу освіти, кількість учнів у кожному класі та, відповідно, наявність вільних місць у кожному з них обов’язково оприлюднюється в закладі освіти та на його веб-сайті, щороку впродовж двох робочих днів з дня прийняття відповідного рішення, але не пізніше ніж за місяць до початку прийому заяв закладами освіти. Інформація про наявність вільних місць оприлюднюється також впродовж двох робочих днів з дня появи вільного (вільних) місця (місць) протягом календарного року.

8. Після 15 червня зарахування на вільні місця відбувається у порядку надходження заяв про зарахування.

9. За повноту і достовірність усієї інформації та усіх документів, що подаються до закладу освіти, відповідає особа, яка їх подає. За подання завідомо недостовірних відомостей (інформації чи документів) або підроблення документів особа може бути притягнута до відповідальності, передбаченої законами України.

Ми були б раді бачити Вашу дитину учнем нашого ліцею!

Виникли питання? Звертайтесь за формою зворотнього зв'язку або пишіть на Email: sch_zaluzzhya@meta.ua

Категорія: Для батьків | Переглядів: 1410 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close