2 лютого 2018 року в рамках заходів з правового виховання учнів в нашій  школі відбулася зустріч школярів 7-11 класів з інспекторами поліції Мукачівського району.  Учням розповіли про правову ситуацію серед неповнолітніх у районі, наголосили на існуючих проблемах, необхідності сумлінного дотримання школярами вимог Статуту школи та Правил для учнів. Представники поліції зауважили, що в учнів є не лише права, а  й обов'язки, тим самим попередили правопорушників. Серед учнів було проведено попереджувально-роз'яснювальну бесіду, де  самі учні пообіцяли, що пам’ятатимуть повчальні настанови працівника поліції. Під час зустрічі поліціянти ознайомили учнів 7-11  класів з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці, з правилами безпечного поводження в Інтернеті та звернули увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. 
Наприкінці зустрічі учні мали змогу задати представнику поліції безліч запитань. ... Читать дальше »

Просмотров: 411 | Добавил: Наташа | Дата: 05.02.2018 | Комментарии (0)

Бій під Крутами. Поет Павло Тичина присвятив героїчному вчинкові київських студентів і бійців вільного козацтва вірш «Пам'яті тридцяти»:

На Аскольдовій могилі
Поховали їх —
Тридцять мучнів українців,
Славних, молодих…

Десятиріччями історія бою або замовчувалася, або обростала міфами і вигадками. Михайло Грушевський назвав юнаків, які загинули в нерівній боротьбі, героями. Розповідь про такі історичні свідчення підготувала для своїх вихованців вчитель історії та права Товт Михайло Михайлович.

Крім бесіди за круглим столом зі старшокласниками у школі проведені такі заходи:

1. Бесіди «Бій під Крутами».

2. Бібліотечна виставка «Сторінки боротьби за державну незалежність України: герої Крут».

3. Робота лекторської групи "Крути – символ національної честі і військової доблесті" ... Читать дальше »

Просмотров: 355 | Добавил: Наташа | Дата: 05.02.2018 | Комментарии (0)

close