Згідно з річним планом роботи школи і графіком проведення предметних тижнів у школі з 22.11 по 26.11.2021 року вчитель Кампов Н.Ю. провела тиждень основ здоров’я.  
Життя вам – довгого, 
Здоров’я -  доброго, 
Щастя – безхмарного, 
Настрою – гарного. 
За цей період були проведені такі заходи: 
Понеділок.  Лінійка «Відкриття тижня пропаганди здорового способу життя». Година спілкування «Я за здоровий спосіб життя» в 6 класі.  
Вівторок.  Інформаційні матеріали про тютюн. Усний журнал «Палити – це безглуздо». «Урок першої медичної допомоги» у 8 класі.
Середа. Інформаційні матеріали «Наркотик – ворог життя». Конкурс малюнків, рефератів на тему «Здоров
я – моя цінність». Тренінг «Їжа та здоровя» 7 клас. 
Четвер. Моніторинг «Моє ставлення до життя». Виховна година «Шкідливим звичкам скажемо- НІ» у 8 класі. Конкурс на кращий кросворд, ребус, вірш на тему «Здоров
я – моя цінність». «Безпека на дорозі» 5 клас. 
П
ятниця. Підбиття підсумків, нагородження переможців. Лінійка «Закриття тижня пропаганди здорового способу життя». «Тиждень Здоров’я» в школі може допомогти учням осягнути глибину проблеми, усвідомити, що здоров’я включає різні компоненти, виявити першопричини порушення здоров’я набути знань та вмінь, які сприяють збереженню фізичного, соціального й психічного здоров’я.  
«Тиждень здоров’я» формують в учнів прагнення до постійного покращення свого способу життя та виховують свідоме ставлення до свого здоров’я. ... Читать дальше »

Просмотров: 451 | Добавил: Наташа | Дата: 01.12.2021 | Комментарии (0)

close