14:01
День Доброти 2020

Доброта - якість, яка цінується незалежно від свята, тому проявляти її варто не тільки сьогодні. Але сьогодні можна зробити ще більше добрих справ, ніж зазвичай.
Життя дано на добрі справи - говорить народна мудрість, а для того, щоб люди не забували про таку рису, як доброта - є, принаймні, 13 листопада 2020 року. Саме в цей день багато хто відзначає неофіційне свято - Всесвітній день спонтанного прояву доброти. 
Точного визначення про те, хто започаткував традицію святкувати цей день, немає. За наявною інформацією, свій початок свято поклало в США, а в даний час здобуло популярність далеко за межами Америки. За ще однією версією, День спонтанного прояву доброти почали святкувати в Новій Зеландії на початку нинішнього тисячоліття. Свято не має політичного, релігійного або іншого забарвлення і покликане нагадати людству про роль добра в житті. 

 Долучилася до відзначення і наша школа. Ініціаторами проведення свята стали Линько Яна Василівна, педагог-організатор школи, та учні-медіатори шкільної служби порозуміння. Пропонуємо вам переглянути моменти  шкільних заходів Дня доброти, яке відбулося 13.11.2020.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 186 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close