12:12
Міжнародний День Миру.

21 вересня у всьому світі традиційно відзначають Міжнародний День Миру. 
Міжнародний день миру був заснований у 1981 році, а вперше був проведений у вересні 1982 року. 7 вересня 2001 року Генасамблея ООН запропонувала розширити його значення, закликавши ворогуючі сторони в усьому світі оголосити щорічний Всесвітній день припинення вогню і відмови від насилля. 
До відзначення цього свята органами учнівського самоврядування було виготовлено емблеми- голуб миру. Учні початкових класів власноруч виготовили  паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. До кожного паперового голуба учні прикріпили свої  листи, в яких  звертаються до учасників  АТО, дякують їм за мужність, бажають здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. Учні 5-7 класів на подвірї школи взяли участь у флешмобі , сформувавши живе слово - МИР.

Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги до різноманіття.

ФОТОЗВІТ

 

Переглядів: 462 | Додав: Наташа | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close