09:42
День похилого віку і День ветерана 2020

Щороку 1 жовтня Україна відзначає День людей похилого віку та День ветерана. Цей день – не лише слушна нагода пильніше придивитися до проблем найстарших представників громади, а й можливість для кожного згадати нашу історію, вшанувати людей елегантного віку і ветеранів – тих, хто найбільше потребує допомоги та уваги від нас з вами.
Встановлення Дня ветерана у нашій країні засвідчує глибоку пошану суспільства до людей старшого покоління, високу оцінку їхніх ратних і трудових подвигів, неоціненного внеску у становлення Української держави, зміцнення її економічного та культурного потенціалу. День літньої людини – особливе свято. З дитинства ми вбираємо від людей старшого покоління народні традиції і мудрість, основи культури і рідної мови. 
В Залужанській ЗОШ I-III ступенів було проведено ряд заходів: Інформаційна хвилинка до Дня похилого віку і Дня Ветерана, тематичні заходи : уроки історії України, години спілкування за темами, впорядкування території біля памятника загиблим воїнам, покладання квітів до памятника загиблим воїнам односельчанам,  Круглий стіл для учнів 8-9 класів, зустріч з ветеранами педагогічної праці. Нові часи, нові завдання, нові вимоги… Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країни. Але ніколи не забудемо ми того, що зроблено руками людей старшого покоління. Вони могутня основа нашої історії.

 

 

Переглядів: 200 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close