08:37
День Знань 2018

 День знань - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі адміністрація школи, вчителі та гості свята бажають успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!
В нашій школі чудове свято пройшло 3 вересня, де були присутні гості та вчителі пенсіонери. До шкільної родини приєдналися 19 першокласників Нової Української Школи. Привітали
наймолодших та всіх учнів директор школи Сергій Мейсар, перша вчителька НУШ Герцовська М.Ю. та гості.

День Знань завжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім це свято всенародне, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.
Отже з нагоди дня знань вітаємо усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 467 | Додав: Наташа | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
avatar
close