10:48
Конкурс на кращу математичну газету

Математика як наука концентрує в собі багато цікавого, але по змісту – доступного розумінню  учнів. З метою підвищення мотивації школярів до  вивчення математики та її застосування в житті, в рамках року математичної освіти в Україні, в нашій школі було організовано та проведено ряд заходів, націлених на реалізацію пропаганди математичної освіти серед шкільної молоді. А саме: конкурс малюнків "Математика очима дітей", в якому прийняли участь учні 1-6 класів. Слід зазначити, що як учні початкової ланки, так і учні 5-6 класів проявили велику активність і 100%-во долучилися до участі у конкурсі малюнків на математичну тематику. Малюнки дуже змістовні, естетичні і виконані у різних жанрах. Діти проявили неабияку творчість. 

Учні 7-11 класів долучились до створення математичних= стіннівок з цікавими математичними фактами та історичними відомостями. Конкурс пройшов під гаслом "Математика безмежна як світ, і міститься в ньому". Учні із задоволенням взяли участь в даному конкурсі, проявили свою уяву, винахідливість, естетичний смак та творчі здібності.

Актуальним був конкурс висловів "Чому потрібно вивчати математику" в якому взяли активну участь учні 5, 9 класів. Організаторами та відповідальними за ці заходи є вчителі математики - Кобаль Ольга Іванівна та Лендєл Ганна Іванівна.$CUT$

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 244 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
close