10:54
"Ми низько голови схиляємо перед ім’ям твоїм, учителю" 2019

Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами - День вчителя. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися.
4 жовтня в нашій школі відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Свято для вчителів розпочалося з самого ранку, по дорозі до вчительської вчителі мали змогу ознайомитися із святковими стіннівками, які підготували учні школи, учні вітали дорогих вчителів словами вдячності за їх благородну працю.
Після уроків вчителі зібрались у актовій залі, та насолоджувались святковим концертом, який для них підготувал учні 11 класу. Під час концерту вчителів також привітав директор школи Сергій Федорович Мейсар. 

Отже, дорогі вчителі, ще раз вітаємо Вас з вашим професійним святом: Днем працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я та довголіття. Від імені ваших учнів бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 513 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close