12:09
Тиждень зарубіжної літератури

В Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 5 по 9 квітня пройшов тематичний тиждень зарубіжної  літератури. У рамках тижня було заплановано ряд заходів, метою яких стало: поглибити знання  школярів  про зарубіжних письменників, викликати в учнів інтерес до читання,  організувати  пошукову  і самостійну  роботи  учнів  за  визначеними темами. Протягом  п’яти  днів  учні  демонстрували  творчі  здібності, ерудицію,  приймали  активну  участь  у  різних  конкурсах  та  вікторинах.  Під  час  проведення  таких  заходів  учні  дізнались  багато  цікавого  про  життя  і  творчість  письменників,  збагатили  свої  знання  про  кращі  твори  світової  літератури. Слід пам’ятати – це також досвід, який об’єднує не тільки учнів та вчителів, але й батьків, які також приймали активну участь у підготовці міні-проектів та вболівали за своїх дітей. Проектна робота невичерпна, як невичерпна творчість. І тому ми впевнені, що за такою діяльністю майбутнє!

Впродовж тематичного тижня пройшли наступні заходи:

Літературна вікторини з учнями 5 класу  "Шанувальники зарубіжної літератури”; інтелектуально-пізнавальна гра з шестикласниками "Сім ключових слів", турнір "Літературний лабіринт" з учнями 7 класу, літературна гра "Розумники й розумниці" з учнями 8 класу, виставка учнівських малюнків до творів світової літератури, конкурс творчих робіт, конкурс виразного читання. Виставка книг (заочна подорож по літературній галереї).

Таким чином, тиждень зарубіжної літератури в школі – це багатоаспектний інтегрований комплекс навчально-виховних заходів з предмета, спрямований на закріплення, збагачення та поглиблення знань учнів із зарубіжної літератури й розвиток творчої майстерності вчителів-словесників. Організатором та відповідальною за проведення тематичного тижня була вчитель зарубіжної літератури Перчак Валентина Іванівна.

 

ФОТОЗВІТ

 

Переглядів: 687 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close