13:50
Випускний бал 2017!

27 червня відшумів випускний бал для випускників нашої школи 2017 року. В актовій залі  16-тьох винуватців свята зустрічали щирими оплесками вчителі, батьки, родичі і друзі. Юні, красиві, усміхнені - випускники раділи, що після всіх шкільних випробувань, після нелегких іспитів зовнішнього незалежного оцінювання вони дочекалися цієї особливо пам'ятної миті свого життя.
Першим привітав випускників зі святом керівник школи С.Ф.Мейсар, який вручив грамоти та похвальні листи учням - Ленітскі Василю, Сопко Тетяні. Данканичу Едуарду, Русин Маряні, Бабидорич Віталію, Горват Мирославі. Всі випускники отримали атестати про закінчення загальної середньої освіти.
Емоційними став виступ класного керівника Ю.М.Соляника. 
Вітали випускників Г.І.Лендєл, заступник директора з НВР, та Василь Данканич, батько випускника Едуарда Данканича.
Порадували і виступи одинадцятикласників - вокальні номери у виконанні класу, віршовані подяки вчителям. Подарувала пісенне вітання від учнів школи нашим випускникам зірочка, яка світиться на пісенному небосхилі - Бізіля Маринка.
Наостанок всі присутні переглянули на великому екрані шкільний фотоальбом 11 класу, що ввійде в літопис навчального закладу, як випуск-2017. Все це радісне дійство підготувала для учнів та їх батьків заступник директора з ВР Галько Н.М. та педагог-організатор Линько Я.В.


В добру путь, ВИПУСКНИКИ!

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 650 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close