16:37
З Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Шановні колеги, дорогі батьки, друзі.
З Новим роком, з новими починаннями й новими успіхами.

Від щирого серця вітаю Вас з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим! Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2020 – ий рік був складним,  але цікавим, насиченим подіями. Цей рік був сповнений важких випробувань, які безповоротно змінили наше життя. У цей, важкий для всього світу час, ми тримаємо дистанцію, але не відвертаємось один від одного. Новий рік і Різдво – яскраві свята, які вселяють надію і віру у себе, у свої сили, надихають на успіх та здійснення найзаповітніших мрій. Бажаю залишити в старому році все, що вас обтяжує і непокоїть. А в новий взяти тільки ті емоції, які приносять справжнє щастя. Збережіть в душі любов, дитячу безпосередність, віру в щасливе майбутнє, атмосферу затишку і дружелюбності. Нехай з вами завжди перебуває впевненість у власних силах, і удача супроводжує у повсякденних справах!
Тож нехай 2021 рік прийде до нас під знаком миру і добра, любові і поваги до ближнього, нехай у ваших оселях панують щастя, злагода, затишок і святковий настрій. Вірю в те, що 2021 рік принесе в кожну родину достаток і добробут, а Україні – мир, розквіт та благополуччя! Вірю, що Новий 2021 рік принесе багато нових можливостей, креативних ідей і світлих перспектив! Нехай у кожному домі, у кожній родині відбуваються лише світлі та радісні події, здійснюються найзаповітніші мрії та бажання, панують любов і мир! Бажаю вам незгасаючих сил, професійного зростання, творчої енергії та віри в себе для реалізації усіх планів і задумів! Нехай 2021 стане для кожного з нас роком перемог, успіхів і процвітання! Хай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у ваш дім. 

Бережіть себе і людей поруч з вами! Дякую всім Вам за Вашу натхненну працю, розуміння та підтримку. Миру, добра, щастя Вам і Вашим рідним, натхнення в роботі та нових звершеньЩасливого всім Нового Року та світлого Різдва Христового!

З повагою та любов'ю до всіх Вас
директор Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Сергій Мейсар

Переглядів: 331 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close