19:37
З Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні колеги, дорогі батьки та друзі!
Прийміть найщиріші вітання з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

         Надійшла святкова пора, світла і радісна пора Новорічних і Різдвяних свят. У ці новорічні дні ми всі сподіваємось, що в новому році нас чекають яскраві події і добрі звершення. У новорічну ніч ми стараємось бути разом з рідними і близькими людьми. Ми уважні до батьків, охоче ділимо радість з друзями, бажаємо щастя дітям. Нехай це буде не лише в новорічну ніч, нехай це буде завжди. І тоді кожен із нас в новому році обов’язково доб’ється успіху.
         Пам’ятаймо: ніщо добре не дається легко. Нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2019-й дарує тільки найкраще!
       Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів і близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай у Ваших оселях панують мир, взаєморозуміння й любов.
        Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь 2019 рік панують душевний спокій, затишок та іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми і негаразди залишаться в році, що минає.


З Новим роком і Різдвом Христовим!
З повагою та любов'ю до Вас директор Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів
Сергій Мейсар

Переглядів: 443 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close