11:22
Зустріч з працівниками правохоронних органів

У виховній роботі школи, пов’язаній з профілактикою правопорушень, особливе місце займає правове виховання. Сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

25 листопада до учнів Залужанської школи завітала інспектор ювенальної превенції сектору превенції Мукачівського РВП лейтенант поліції Когут Тетяна Богданівна.

Під час зустрічі  Тетяна Богданівна ознайомила  учнів 5-11 класів з  видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному, з правилами безпечного поводження в інтернеті та звернула увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення, підкреслила недопустимість насилля в сім’ї і ознайомила учнів з контактними даними служби у справах неповнолітніх. Приємним було те, що зустріч пройшла у формі діалогів, учні отримали безліч корисної інформації та погодились з тим, що необхідно ретельно подумати про своє майбутнє і своїх близьких.

Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні представникам цих служб за співпрацю та високий професіоналізм та сподівається на подальші зустрічі.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 228 | Додав: Наташа | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
close