Дай кожному дню шанс стати найпрекраснішим у твоєму житті! Щороку 20 березня святкується Міжнародний День Щастя. У 2012 році на пленарному засіданні ООН визнано актуальність щастя та благополуччя загальнолюдськими цінностями. До цієї дати в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів психологом Гардубей Л.П. були проведені онлай міні-тренінг для учнів під назвою  «Щасливі вправи» у VIBER .
Радіймо кожній миті нашого життя, воно таке чудове! Бажаємо кожному бути щасливим й дарувати щастя іншим! Запрошуємо всіх учнів до челенджу «Побажай щастя другу!». ... Читать дальше »

Просмотров: 232 | Добавил: Наташа | Дата: 23.03.2021 | Комментарии (1)

«В кожній дитині – таланту краплина» - такий девіз ми обрали для тижня образотворчого мистецтва у Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів, який проходив з 15 по 19 березня 2021 року. Залучення дитини до образотворчого мистецтва створює основу естетичного виховання. А формування та розвиток естетичних здібностей, тобто сприймати світ і творити за законами краси, - це дуже важлива складова формування людських якостей. Низка заходів предметного тижня була направлена на створення зв’язку між внутрішнім світом учня та його оточенням. Основною метою було відкрити натхнення, познайомити з цікавими засобами мистецтва, поглибити знання про людей, які внесли неоціненний вклад у розвиток мистецтва, пробудити уяву та фантазію учнів, виховувати естетичний смак та патріотичні почуття. 

Проведена виставка творчих учнівських робіт до якої були залучені учні 1-7 класів. З учнями 5 класу організовано та проведено флеш-моб "Кольорові долоньки". Третій та четвертий день став справжнім відкриттям образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. Приємно здивували учні, які прийняли активну участь у виготовленні віталної листівки у техніці "Айріс-фолдінг". Учні 7 класу спробували себе в ролі майбутніх дизайнерів одягу.  Семикласники Галько Наталія та Гелетей Ростислав долучились до конкурсу "Знавець мистецтва", а другокласники - на кращий малюнок "Весняні первоцвіти". ... Читать дальше »

Просмотров: 208 | Добавил: Наташа | Дата: 23.03.2021 | Комментарии (0)

close