Вже для багатьох стало традицією ретельне весняне прибирання після холодних місяців. Тож місяць квітень оголошено місячником благоустрою. 23 квітня – ще дме холодний вітерець та весна не любить чекати. Благоустрій території школи у самому розпалі. Так силами техперсоналу проведена санітарна обрізка дерев, кущів. Вчителі провівши з учнями уроки поспішають на шкільне подвір'я щоб попрацювати. Територія закладу  велика, роботи ще багато.  Активну участь у прибиранні території школи взяли учнівський колектив та класні керівники школи на чолі з директором школи С. Ф. Мейсар та заступником директора з виховної роботи Н. М. Галько.
Подібні заходи необхідні, оскільки вони дають можливість зрозуміти і замислитись над тим, наскільки ми, люди, залежні від природи. Зернини сьогоднішніх наших хороших справ, дадуть хороші плоди для наших майбутніх поколінь. ... Читать дальше »

Просмотров: 243 | Добавил: Наташа | Дата: 23.04.2021 | Комментарии (0)

Люди, які читають книжки, завжди керуватимуть тими, хто дивиться телевізор».

Сьогодні, 23 квітня, світ відзначає Всесвітній день книги та авторського права – свято авторів, видавців, критиків, бібліотекарів, читачів і всіх-всіх, хто часом залишається «за лаштунками» книговидання. Саме цього дня в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів школі для школярів проведено тематичний захід, підготовлений бібліотекарем разом з учнями. Учні 4 класу  завітали до шкільної бібліотеки, де Русин М.І. розповіла про те, що книга має неабиякий вплив на формування духовного світу людини. 

“Дитяча книга – перша сходинка до пізнання безмежного, чарівного, дивовижного світу – життя.” – розповіли дітям. ... Читать дальше »

Просмотров: 248 | Добавил: Наташа | Дата: 23.04.2021 | Комментарии (0)

close