16 грудня 2021 року в рамках методичного засідання вчителів природничого циклу Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів вчитель біології Боднар Н.В. провела відкритий урок у 6 класі на тему «Пагін. Його будова та функції». Мета уроку: формувати уявлення учнів про рослину як живий організм; сформувати поняття про пагін ознайомитися з його складом, зовнішньою будовою з*ясувати основні функції сприяти усвідомленню рослини як цілісного організму. Виховувати цікавість до вивчення теми. Вчителька використала на уроці  інтерактивні форми та методи: вправи «Закінчіть речення», «Чим я цікавий», «Знайди відповідь», поставила учням проблемне питання уроку, гру "Відгадай загадку". Під час пояснення матеріалу Наталія Василівна використала "живий" роздатковий матеріал і учні, разом з нею, класифікували пагони за напрямком і характером росту, освоїли основні частини пагона, його будову. В підсумку учні встановлювали відповідність між завданням і призначенням та виконали вправу "Зроби підпис до малюнку". Урок був цікавий, учні активні. ... Читать дальше »

Просмотров: 126 | Добавил: Наташа | Дата: 16.12.2021 | Комментарии (0)

В Україні Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей. У цей день діти чекають його з нетерпінням: вони знають, що за їхню слухняність та працьовитість Святий Миколай принесе їм безліч подарунків. Учні Залужанської та Барбівської ЗОШ, а також вихованці Залужанського та Барбівського ЗДО теж вирішили порадувати солодкими подаруночками діток Чинадіївського дитячого будинку і взяли участь у акції до дня Святого Миколая «Подаруй діткам радість».  Адміністрація закладу радо зустріла гостей і залюбки провела екскурсію по дитячому будинку. Діткам було дуже приємно отримати подарунки, за які вони щиро подякували.
Адміністрація, колектив закладів, які прийняли участь у благодійній акції, висловлює слова подяки всім учням та вихованцям, які змогли порадувати діток солодкими подарунками. ... Читать дальше »

Просмотров: 366 | Добавил: Наташа | Дата: 16.12.2021 | Комментарии (0)

16 грудня до дня Святого Миколая у Мукачівському центрі позашкільної освіти пройшла творча майстерня «Святого Миколая» серед учнів закладів загальної середньої освіти Мукачівської ТГ.  Учениці 3-го класу Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а саме: Лендєл Дарина та Олійник Вероніка теж взяли участь у конкурсі. За результатами участі у творчій майстерні  учні показали високий рівень виконання робіт та були відзначені грамотами Мукачівського центру позашкільної освіти.

... Читать дальше »
Просмотров: 124 | Добавил: Наташа | Дата: 16.12.2021 | Комментарии (0)

close