« 1 2 3 4 ... 67 68 »

Профорієнтаційна робота зі старшокласниками – один з головних напрямків виховної роботи, яка спрямована на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця в суспільстві. Важливу роль у профорієнтації учнів відіграють зустрічі з фахівцями центру зайнятості, представниками тієї чи іншої професії та з представниками закладів освіти. Так, 9 грудня 2022 року, в рамках профорієнтаційної роботи з учнями старших класів, до Залужанського ліцею завітали: Козарь Оксана Петрівна - професор, доктор технічних наук, Бродович Юрій Романович - доцент, кандидат наук, зав. кафедрою ІТ та ПО та Бокша Наталія Іванівна - доцент, доктор філософії з педагогічних наук. Гості пре ... Читать дальше »

Просмотров: 84 | Добавил: Admin | Дата: 07.12.2022 | Комментарии (0)

17 листопада на базі Залужанського ліцею відбувся навчально-методичний семінар заступників директорів з виховної роботи за темою «Національно-патріотичне виховання, як невід’ємна складова виховної системи закладу освіти» за участю консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників Галини Василівни Яцейко, головного спеціаліста відділу дошкільної та позашкільної освіти Тетяни Михайлівни Куцик та заступників директорів з виховної роботи Мукачівської міської територіальної громади. З вітальним словом до учасників семінару звернулась директорка ліцею Ольга Іванівна Кобаль, яка ознайомила учасників семінару з планом роботи та презентувала навчальний заклад. Продовжив роботу семінару вчитель історії Михайло Михайлович Товт, який коротко розповів про кожну особистість  фотогалереї «Духовний зв’язок поколінь». Учні ліцею провели цікаву  екскурсію музеєм «Видатні випускники школи», де ознайомили присутніх з всіма експонатами, що знаходяться у шкільному музеї. Змістовним був виступ заступника директора з виховної роботи Нелі Іванівни Товт, яка наголосила, що тема патріотично-національного виховання сьогодні є, як ніколи, актуальною. Звернула увагу на мету, зміст та форми національно-патріотичного виховання. Захопливою і повчальною була ділова гра «Хто хоче зрушити світ, нехай зрушить себе», яку провели заступник директора з виховної роботи Неля Іванівна Товт та педагог-організатор Яніна Василівна Линько, активними учасниками якої були заступники директорів з виховної роботи. На закінчення семінару учасники гуртка «Музична мозаїка» привітали присутніх  гарними музичними номерами, завершили свій виступ молитвою «За Україну». Тетяна Михайлівна Куцик виступила перед учасниками семінару та наголосила на необхідності проводити подібні зустрічі саме у режимі офлайн, а також оцінила творчий підхід педагогічного колективу до  проведення семінару та розкриття напрямків роботи з національно-патріотичного виховання. Галина Василівна Яцейко підвела підсумки семінару та подякувала адміністрації закладу та  всім учасникам за активну участь у семінарі.  ... Читать дальше »

Просмотров: 101 | Добавил: Admin | Дата: 30.11.2022 | Комментарии (0)

Війна триває, наші війська захищають кожного з нас, нашу державу та українську ідентичність, на частині територій ведуться бойові дії, і здійснюються бомбардування та обстріли всієї території України. За час війнибуло  пошкоджено 1939 закладів освіти, 184 з них повністю знищено. Під час відновлення зруйнованих закладів освіти та будівництва нових  обов’язково повинно враховуватися, що в кожному з цих закладів  повинно будуватися сховище і це сховище має не просто бути, а й відповідати визначеним для будівель цивільного захисту вимогам. Головне під час навчання та роботи - це життя та здоров’я учасників освітнього процесу, тому перша вимога - це їхня безпека. Так, і в нашому ліцеї проводяться ремонтні роботи в бомбосховищі, де наші учні повинні бути в безпеці! ... Читать дальше »

Просмотров: 116 | Добавил: Admin | Дата: 22.09.2022 | Комментарии (0)

"Відвідав рідний Залужанський ліцей у День знань. Понад 35 років тому тут я розпочав свій шлях, а зараз у закладі навчається майже 200 дітей". З такими словами розпочав щиру розмову Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА в День Знань в нашому ліцеї. Разом із Олександр Горячкун - секретар Мукачівської міської ради привітав учнів і педагогів зі святом та відвідав перші уроки молодших класів. Передав ліцею 15 ноутбуків і мультимедійне обладнання для облаштування ще одного сучасного кабінету інформатики. Так діти зможуть робити перші впевнені кроки в сфері IT. Завдяки героїчній боротьбі наших захисників учні Залужанського ліцею, як і інші маленькі українці, розпочали навчальний рік у безпечних умовах. Спільними зусиллями з громадами на Закарпатті вдалося досягти одного з найкращих у країні показників забезпеченості укриттями закладів освіти.

Навіть в умовах воєнного стану діти повинні продовжувати здобувати знання, а ми – будувати для них вільну й сильну державу. ... Читать дальше »

Просмотров: 105 | Добавил: Admin | Дата: 01.09.2022 | Комментарии (0)

Головна умова початку освітнього процесу – це безпека, проте важливо пам’ятати і про ще один вагомий чинник, який сприятиме продуктивному навчанню та ефективному засвоєнню знань, – здоров’я.

Возможно, это изображение текст

Возможно, это изображение в мультипликационном стиле (один или несколько человек и текст «готуемося до школи: профлактичн медогляди для дтей TA вчителв MIHICTEPCTBO охорони здоров'я украйни першокласники до зарахування мають пройти комплексний медогляд. до школи надають двi̇ довдки: форма № 086-1/0 "<довдка учня про результати обов' язкового медичного профилактичного огляду> форма № 063/0 "карта профлактичних щеплень>>.»)

Возможно, это изображение текст

Возможно, это изображение один или несколько человек и текст

Возможно, это изображение текст

Возможно, это изображение один или несколько человек и текст ... Читать дальше »

Просмотров: 114 | Добавил: Admin | Дата: 21.08.2022 | Комментарии (0)

В Україні наразі триває підготовка до нового навчального року. Заклади освіти облаштовують укриття та визначають прийнятний формат навчання спільно з місцевою владою, однак важливо також врахувати думки батьків, педагогів та безпосередньо здобувачів освіти. В Залужанському ліцеї 10 липня батьківський комітет школи пройшов опитування щодо організації їх діток на наступний навчаотний рік. 

Результати опитування:

ОЧНА ФОРМА - 93,3%.
ДИСТАНЦІЙНА ФОРМА - 2,4%.
ЗМІШАНА - 4,3%.
ДИСТАНЦІЙНА - 0%. ... Читать дальше »
Просмотров: 88 | Добавил: Admin | Дата: 11.08.2022 | Комментарии (0)

close