« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 67 68 »

28 листопада 2017 року у нашій школі пройшов ІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури для учнів 7-11 класів Мукачівського району. Учасниками олімпіади стало більше 140 учнів з різних навчальних закладів району.

Олімпіада як один із видів змагань набули великого значення серед школярів. Щороку проводяться олімпіади у старших та середніх класах різного рівня: шкільні, районні, обласні. Вони охоплюють половину учнів, які з бажанням приймають участь у змаганнях, намагаючись перемогти. Більшості учням виноситься подяка, нагорода за творче досягнення, перемоги. Підготовка до олімпіад здійснюється протягом навчального року.

Олімпіади – засіб виховання сумлінного ставлення дітей до навчання; одна з форм позакласної роботи, яка створює умови для вияву обдарованих дітей, посилює зв’язки сім’ї і школи. Саме це подобається, зацікавлює і дітей, і батьків. ... Читать дальше »

Просмотров: 501 | Добавил: Наташа | Дата: 28.11.2017 | Комментарии (0)

24 листопада на базі нашої школи відбувся II (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з правознавства! Учасники мали змогу перевірити свої знання з базових галузей права та окремих юридичних дисциплін, а саме: теорії держави і права, історії держави і права України, адміністративного права, цивільного права і процесу, господарського права і процесу, кримінального права, кримінального процесу, основ судових та правоохоронних органів, права соціального захисту. 

Цього ж дня в нашій школі пройшов районний конкурс "Моя Батьківщина - Україна". Пошуковий звіт представила учениця 11 класу Свалявин Іванна під керівництвом вчителя Товта М.М. на захисті науково-дослідних робіт Всеукраїнської експедиції учнівської молоді "Моя Батьківщина - Україна". Жюрі конкурсу Ващенок М.М. та Горват М.М. високо оцінили роботи всіх учасників пошукових групи і радо вручило переможцям грамоти. ... Читать дальше »

Просмотров: 456 | Добавил: Admin | Дата: 24.11.2017 | Комментарии (0)

21 листопада 2015 року, відповідно до Указу Президента України від 13.11.2014 №872/2014, в Україні відзначатиметься День Гідності і Свободи.

Метою запровадження пам’ятної дати стало утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року (Свято Свободи) та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року (Революція Гідності) постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

В Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів 21 листопада 2017 року урочисто відзначили адміністрація, педагоги та учні   День Гідності та Свободи. ... Читать дальше »

Просмотров: 455 | Добавил: Наташа | Дата: 21.11.2017 | Комментарии (0)

17 листопада, відбувся черговий Виїзний профорієнтаційний захід для випускників нашої школи від представника ТОВ "Ядзакі Україна" яка зацікавила інформацією про те, що під час роботи молодь за бажанням отримує додаткове навчання, безкоштовні кар’єрні курси англійської мови. На виробництві діє бонусна система: пільгове харчування, безкоштоне транспортування в межах 80 км, медичне страхування, преміювання. Також представник  розкрила учням 9-11 класів переспективи роботи на відомому підприємстві. У нашій школі вже вкотре  стає доброю традицією - проведення профорієнтаційної роботи з різних підприємств та установ.
Під час заходу випускники  мали можливість  подивитись цікавий фільм про специфіку роботи персоналу заводу. ... Читать дальше »

Просмотров: 627 | Добавил: Admin | Дата: 17.11.2017 | Комментарии (0)

16 листопада 1995 року держави – члени ЮНЕСКО прийняли Декларацію принципів толерантності. У 1996 році Генеральна асамблея ООН запропонувала щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний День толерантності.
Зараз толерантність розуміється як повага і визнання рівності, відмова від домінування та насилля, визнання прав інших на свої думки та погляди.

Отже, толерантність, перш за все, має на меті прийняття інших такими, якими вони є, і взаємодію з ними на основі згоди. Здатність поводити себе толерантно може стати особистісною ... Читать дальше »

Просмотров: 362 | Добавил: Наташа | Дата: 16.11.2017 | Комментарии (0)

16 листопада 2017 року фахівці Мукачівського районного центру зайнятості спільно із заступником начальника відділу комплектування  окремого регіонального центру Держприкордонслужби майором Олексієм Маніком провели Виїзний профорієнтаційний захід та профорієнтаційний урок для випускників нашої школи. Мета такої профорієнтаційної роботи - ознайомити ближче старшокласників з розмаїттям світу професій, а особливо з професією «захисник Батьківщини».

         Директор Мукачівського районного центру зайнятості Роман Мельничук розпочав даний захід словами: «Професій в світі є багато, вони всі різні та цікаві, але професія прикордонника – особлива. Вона затребувана суспільством і заслуговує на повагу. Нема у світі людини, яка б не розуміла,  наскільки важливий мир та спокій на наших кордонах.» ... Читать дальше »

Просмотров: 521 | Добавил: Admin | Дата: 16.11.2017 | Комментарии (0)

close