« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 67 68 »

12 жовтня 2017 року в нашій школі відбувся шкільний етап мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка за єдиними завданнями.
У  конкурсі змагалися учні 5-11 класів.
Конкурс проводиться на виконання Указу Президента України  «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», з метою вшанування поета світового рівня – Тараса Шевченка, виховання у його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю.
Відповідальні - вчителі філологи Шутій М.Ю. та Товт Н.І.

... Читать дальше »

Просмотров: 701 | Добавил: Наташа | Дата: 18.10.2017 | Комментарии (0)

Класна кімната - обличчя не тільки колективу класу, класного керівника, а й усієї школи. Тому адміністрація школи оголосила конкурс на краще оформлення класного приміщення, його естетичний вигляд. Критерії оцінювання - рівень збереження шкільного майна, оформлення класних куточків, озеленення кімнати... Переможців відзначено на робочій загальношкільній лінійці. За перше місце в початковій ланці нагороджений колектив четвертого класу, класний керівник Герцовська Маряна Юріївна, в середній ланці - колектив 8 класу, класний керівник Кобаль Ольга Іванівна.  Інші призові місця розділили: ІІ місце - колектив другог класу, колектив 7 класу, колектив 9 класу. ІІІ місця - колектив 6 класу, колектив 1 класу та ко ... Читать дальше »

Просмотров: 1003 | Добавил: Наташа | Дата: 18.10.2017 | Комментарии (0)

Дитинство – це найбільш безтурботна та прекрасна пора в житті кожної людини. Саме в цей період людина формується фізично, психічно, інтелектуально, здобуває та отримує необхідні знання та навички. У цей період для дітей мають бути створені всі умови для їхнього життя та повноцінного розвитку. Щоб досягти цієї мети, і дитина, і родина, у якій вона виховується, мають перебувати під правовим захистом держави.
Проблема правого захисту родини й дитинства вже тривалий час перебуває в центрі уваги міжнародної спільноти, адже діти потребують особливої уваги внаслідок їхньої вразливості, фізичної та розумової незрілості. Саме тому в рамках Тижня правових знань, який проходить щорічно в перший тиждень жовтня, Товт М.М. - вчитель історії нашої школи  провів брейн-ринг «Наші права-щасливе дитинство!» з учнями 9-11 класів. 
Михайло Михайлович ознайомив дітей з основними положеннями Конвенції про права дитини,а також на уроках правознавства розповів учням про їхні права і свободи та як правильно реалізовувати їх. Також з дітьми проведено вікторину «Чи обізнаний ти з Конвенцією ООН про права дитини?» та гру «Вірю-не вірю», де учням ставилися питання правового змісту, а вони відповідали «так» або «ні». Доповнював захід тематичний  «Правовий вісник». ... Читать дальше »

Просмотров: 680 | Добавил: Наташа | Дата: 06.10.2017 | Комментарии (0)

Традиційно, у першу неділю жовтня в Україні відзначається День вчителя. Отож, привітати своїх наставників вирішили і учні Залужанської школи.

Програму дійства підготували заступник директора з виховної роботи Галько Н.М., педагог-організатор Линько Я.В., класний керівник Кампов Н.Ю. та одинадцятикласники, які, таким чином подарували свято цілому колективу нашої школи.

Для педагогічного колективу учні провели інтегрований урок на якому відзначили грамотами найактивніших педагогів та присвоювали їм титули найхоробрішими званнями.

По завершенні  дійства директор школи Мейсар С.Ф. подякував учням та організаторам свята за гарний і змістовний захід, який водночас був і веселим. ... Читать дальше »

Просмотров: 548 | Добавил: Наташа | Дата: 29.09.2017 | Комментарии (0)

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Щиро і сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.
Діти - майбутнє держави. І саме Ви наполегливо і невтомно плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління.
У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. ... Читать дальше »

Просмотров: 751 | Добавил: Admin | Дата: 28.09.2017 | Комментарии (0)

Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, де розриваються снаряди під вікнами  будинків. Однак для дуже багатьох людей в сучасному світі цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Привернути увагу до проблеми миру Землі – ось основна мета цього свята.
Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так ... Читать дальше »

Просмотров: 653 | Добавил: Наташа | Дата: 21.09.2017 | Комментарии (0)

close