« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 67 68 »

15 червня 2017 року у приміщенні актової зали  відбувся звіт В.о.директора школи Мейсар Сергія Федоровича за 2016-2017 н.р., на якому були присутні педагоги, обслуговуючий персонал, батьки, а також методист методичного кабінету управління освіти Мукачівської РДА Шанта Віра Ласлівна. У своєму звітному виступі Сергій Федорович наголосив про рейтинг школи, та позитивну динаміку розвитку школи а саме: імідж та культуру вчителів, підвищення якості кожного педагога і якості навчання і виховання учнів.  Прослухавши звіт директора, присутні таємним голосуванням дали оцінку роботі керівника за 2016-2017 н.р., відзначили виконання функціональних обов’язків Сергія Федоровича, створення ним сприятливих умов для навчання та виховання підростаючого покоління. Шанта В.Л. у своєму виступі дала належну оцінку результативності роботи директора школи та очолюваного ним колективу, побажала успіхів надалі. Данканич В.Ю. від імені батьків подякував керівнику школи за його працю, висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю батьківського, учнівського та педагогічного колективів. ... Читать дальше »

Просмотров: 606 | Добавил: Наташа | Дата: 15.06.2017 | Комментарии (0)

Закінчився 2016-2017 навчальний рік, можна і відпочити.

Літо - пора відпочинку не лише дітвори, а й вчителів. Літо – це море сонця, світла, тепла. Це пора радості. Літо – таке багате на різновид розваг, емоції та враження!

Відпочинок літом - традиційний час відпочинку. У подорож можна відправитися у будь-яку пору року, але літній відпочинок для більшості з дитинства найулюбленіший!
Незабутній літній традиційний відпочинок вчителів Залужанської школи – це відпочинок на природі! І саме активний відпочинок ми проводимо вже в котре на "Чорній горі" - відпочинковій базі, що на Виноградівщині! ... Читать дальше »

Просмотров: 603 | Добавил: Наташа | Дата: 08.06.2017 | Комментарии (0)

В Залужанській школі, як і у всіх українських школах, 26 травня 2017 року проведено свято 
"Останнього дзвоника".
В цей святковий день уся шкільна родина зібралася разом. Родина, яку об'єднує єдине - любов і повага до альма-матер. Дружба і злагода об'єднала усіх присутніх: школярів, педагогів, батьків, і тих, хто завітав на свято порадіти разом з нами.
Цього року наша школа випустила 16 випускників,  яких очікує проведення ЗНО. ... Читать дальше »

Просмотров: 751 | Добавил: Наташа | Дата: 26.05.2017 | Комментарии (0)

Фахівець відділу активної підтримки безробітних Мукачівського районного центру зайнятості 25 травня 2017 року провела акцію «Випускник» для учнівської молоді Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з використанням ПАК "Профорієнтаційний термінал". Метою проведення даної акції було розширення уяви старшокласників про світ професій, правильності їх обрання та шляхи їх здобуття.
В ході зустрічі випускників ознайомлено зі станом ринку праці району, актуальними професіями та професіями, які будуть затребуваними в найближчий час. Наталія Гуранич надала інформацію про новітні технології в діяльності служби зайнятості - створення бази відео резюме, зокрема для випускників професійно-технічних та вищих навчальних закладів освіти з метою їх подальшого працевлаштування. ... Читать дальше »

Просмотров: 454 | Добавил: Наташа | Дата: 25.05.2017 | Комментарии (0)

Нещодавно у нашій школі відбувся традиційний турнір з міні-футболу між випускниками школи та збірною вчителів та представниками громадськості села.
Вболівальників зіралося дуже багато, і їх чекав сюрприз. Організатор цього дійства Ю.М.Соляник, вчитель фізкультури.
Після виступу в.о.директора школи С.Ф.Мейсар, який привітав всіх та побажав хороших результатів, а також виступу сільського голови В.В.Симочко, суддя Ю.М.Соляник, дав свисток на початок гри.
Вперед одразу ж повела збірна випускників 11 класу та в одній з контратак був забитий перший гол. ... Читать дальше »

Просмотров: 466 | Добавил: Admin | Дата: 22.05.2017 | Комментарии (0)

Сьогодні до нашої школи з профорієнтаційною роботою завітали працівники з ВП НУБіП України "Мукачівського аграрного коледжу" а саме: методист коледжу, вчитель історії Вилегжаніна Н.М. та Добош Ангеліна - голова Ради студентського самоврядування коледжу. Учні школи мали можливість ознайомитися з новими професіями, які виникають на ринку праці Світ професій безмежний. Тож недооцінити значення вибору майбутнього фаху неможна. Адже професія людини – це її життєвий шлях, в певній мірі – її доля. Тому достатньо велика увага приділяється у нашій школі профорієнтаційній роботі, особливо з учнями 9-х, 11-х класів.

... Читать дальше »

Просмотров: 421 | Добавил: Admin | Дата: 18.05.2017 | Комментарии (0)

close