« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 67 68 »

5 травня 2017 року у школі відбулись загальношкільні батьківські збори. В роботі зборів взяли участь адміністрація, вчителі школи, батьки. При розгляді питань порядку денного в.о.директора школи С.Ф. Мейсар у своєму виступі розповів присутнім про основні напрями роботи педагогічного колективу школи. Директор школи подав порівняльний аналіз навчання  учнів школи за І семестр. Головну увагу приділив організації та термінам проведення державної підсумкової атестації в 4,9 класах та зовнішнього незалежного оцінювання в 11 класі.

Заступник директора з навчально - виховної роботи Г.І.Лендєл усвоєму виступі говорила про сучасну школу, сучасного вчителя та ОБДАРОВАНУ ДИТИНУ. Нагадала батькам які фактори впливають на якісне навчання учнів та грунтовно підвела підсумки відвідування учнями навчального закладу за останні місяці. ... Читать дальше »

Просмотров: 673 | Добавил: Наташа | Дата: 05.05.2017 | Комментарии (0)

Такими словами розпочалося свято «Прощання з Букварем»!», яке відбулося 4 травня 2017 року в нашому навчальному закладі.

У святково прикрашеній актовій залі зібралися учні початкових класів, вчителі, вихователі, батьки,  адміністрація школи щоб розділити радісну, і разом із тим трішки сумну подію житті першокласників − прощання з найулюбленішою книгою – Букварем.

На чолі з класним керівником 1 класу Бідзіля Надією Петрівною винуватці свята дикламували вірші, співали пісні, відгадували загадки, демонстрували свої знання з читання, математики, української мови та природознавства. Не обійшлося й без дотепних жартів та гумору та вікториною з батьками. Корисні поради дали першокласникам казкові герої: Попелюшка, Буратіно, Ромашка. ... Читать дальше »

Просмотров: 423 | Добавил: Наташа | Дата: 04.05.2017 | Комментарии (0)

28 квітня у нашій школі пройшов День цивільного захисту, який розпочався загальношкільною лінійкою.
На етапі евакуаціі учні та персонал школи продемонстрували вміння діяти у надзвичайній ситуації та застосувати засоби індивідуального захисту.
День цивільної оборони в школі пройшов організовано, динамічно і цікаво. Учні та працівники школи підтвердили свої знання та навички при надзвичайних ситуаціях. ... Читать дальше »

Просмотров: 722 | Добавил: Наташа | Дата: 28.04.2017 | Комментарии (0)

В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Людство ще не знало техногенно-екологічної катастрофи таких масштабів.
У день 31 річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, яка принесла Україні гірку, як полин, с ... Читать дальше »

Просмотров: 419 | Добавил: Наташа | Дата: 27.04.2017 | Комментарии (0)

Сьогодні 25 квітня в нашій Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся кущовий огляд «Перший крок до зірок» – конкурс-огляд художньої самодіяльності дітей дошкільного віку, який дозволяє дошкільнятам проявити свої таланти.
Дітки мали змогу показати свої таланти а саме: співали патріотичні пісні, танцювали та декламували вірші. У актовій залі зібралися батьки, завідувачі дошкільних навчальних закладів, а також вихованці дитячих будинків. За кожним із учасників спостерігали методисти РМК у складі Шанта В.Л., Нагайко О.Г., завідувач РПМПК, Головко О.В. Всі сьогоднішні номери учасників відзначалися оригінальністю й неповторністю. ... Читать дальше »

Просмотров: 531 | Добавил: Admin | Дата: 25.04.2017 | Комментарии (0)

Вітаємо нашу команду SECURITY SCHOOL з перемогою в обласних змаганнях загонів юних інспекторів руху.
Сьогодні 22 квітня 2017 року в обласному центрі Закарпаття у ліцеї «Лідер» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 міста Ужгорода відбувся XХХХI обласний конкурс загонів юних інспекторів руху. Саме наша Залужанська ЗОШ І-ІІІ ступенів взяла активну участь в обласних змаганнях загонів юних інспекторів руху.
В обласному огляді-конкурсі взяли участь команди ЮІР загальноосвітніх навчальних закладів – переможці міських та районних конкурсів. Організатори конкурсу: Департамент освіти науки Закарпатської області Державної Адміністрації, відділ безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві Департаменту патрульної поліції, а також Закарпатська обласна організація Червоного Хреста України. ... Читать дальше »

Просмотров: 510 | Добавил: Admin | Дата: 22.04.2017 | Комментарии (0)

close