« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 67 68 »

Різдвяні дива продовжуються! Навряд чи знайдеш в Україні таку родину, в котрій не чекали би приходу величного свята – Різдва Христового. Цей день є великим дивом, несе із собою тисячі маленьких чудес, а побачити їх в одному місці можна, зустрівши справжній вертеп.

Учням нашої школи пощастило.

17 січня до них завітали герої Різдвяного вертепу – драматичний колектив "Срібний дзвіночок", під керівництвом вчительки української мови та літератури Мирослави Юріївни Шутій. Музичний супровід організували педагог-організатор Линько Я.В. та секретар-друкар Паук Н.І. Драмгуртківці (учні 5-9 класів), перевтілившись у персонажів вертепу, розповіли про те, як запалало небо і яскравіше за інших засяяла на ньому одна із зірок. Не встигли люди злякатися, як злетіли ангели Божі і повідомили: то Господь послав на землю добро та вічну радість – народився Спаситель людства. ... Читать дальше »

Просмотров: 455 | Добавил: Наташа | Дата: 17.01.2018 | Комментарии (0)

12 січня, в пятницю,  світило сонце, й частина нашого дружнього педагогічного колективу здійснили незабутню подорож до міста Ужгрод та відвідали там льодовий каток. Ми всі чудово провели час, катаючись та розважаючись. Любителям активного відпочинку було дуже весело: катання, стрибки, кружляння, падіння та спроби встояти на ковзанах, - все це сприяло гарному настрою.

Були і такі, які боялися ще відходити далеко від паркану. Вони смішно тримали ноги та руки, щоб не впасти, але їм це мало допомогло. Вчителям Фекете О.І., Галько Н.М., Кобаль О.І., Гардубей Л.П., Леонтович Я.В., Лендєл М.І., Линько Я.В. слід частіше вілвідувати каток. Але були і такі, які вправно каталися - це Мейсар С.Ф., Товт М.М. та деякі учні. Скрізь веселі люди. Але походом на каток цікавий день не закінчився, для відновлення сил всі ми відвідали дитяче кафе "Джин", де смакували піцу. Після обіду всі дружно побували ФЕСТИВАЛЬ ВИНА.

Всі отримали незабутні враження та масу задоволення, а найголовніше - вчителі та школярі зробили черговий крок до згуртування колективу. ... Читать дальше »

Просмотров: 390 | Добавил: Наташа | Дата: 13.01.2018 | Комментарии (0)

Шановні колеги, дорогі батьки та друзі!

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!
Бажаю найголовнішого: миру, спокою, здоров’я, благополуччя. Нехай у новому році реалізуються усі плани і задуми. Хай 2018-й буде багатим на нові перемоги і здійснені мрії. Новий рік - це рік нових можливостей і очікувань. Нехай буде мир на українській землі, тепло і світло у кожному домі, спокій і любов у кожному серці! ... Читать дальше »

Просмотров: 542 | Добавил: Admin | Дата: 31.12.2017 | Комментарии (0)

З 27 грудня по 28 грудня 2017 року, у нашій школі тривали святкові заходи на передодні новорічних свят! Колективом та учнями школи було підготовлено новорічні розважальні заходи. У середу, 27 грудня, відбулися виступи класних колективів 5 – 7 класів, які вразили змістовними міні-виставами та яскравими новорічними костюмами. Не забули привітати наших школярів Дід Мороз та Снігурочка. Було приємно дивитись на веселі виступи учнів, їх артистизм, вокалізм та хореографію. А як співали!!!!!!! У четвер, 28 грудня, була проведена новорічна програма для початкових класів, яка складалася з хороводів, конкурсів та інсценізованих новорічних казок підготовлених учнями кожного класу. Неповторні новорічні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробила дійство новорічною казкою, на якій вручив подарунки сам Дід Мороз з Снігурочкою. Для 8-11 класів було підготовлено Вечір відпочинку «Зустрічаємо Новий рік». Ось так весело та з посмішками на обличчях учні провели останній тиждень навчання на передодні зимових канікул! ... Читать дальше »

Просмотров: 467 | Добавил: Наташа | Дата: 28.12.2017 | Комментарии (0)

В рамках методичного обєднання класних керівників у 7 класі класним керівником Товт М.М. було проведено виховну годину на тему "Права дитини". Словосполучення «права людини»/«права дитини» останнім часом стали доволі відомими. Кожний по-своєму розуміє значення цих слів. На виховній годині Михайло Михайлович познайомив учнів із поняттями «людина», «права людини», «права дитини».  Діти дізналися про їхню важливу роль в нашому житті, про міжнародні документи, закони України, які гарантують кожному з них можливість захистити свої права та виконувати свої обовязки. Адже, обов’язки – це дії, які необхідно виконувати. Михайло Михайлович звернув увагу учнів на статті Конвенції про права дитини і Конституція України. Такий захід виховує принциповість і нетерпимість до антигуманних проявів по відношенню до дітей. ... Читать дальше »

Просмотров: 602 | Добавил: Наташа | Дата: 22.12.2017 | Комментарии (0)

14 грудня в Україні відзначається «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС».
Саме цій темі була приурочена виховна година у 8 класі на тему
"Память з полиновим присмаком болю", яку провела класний керівник Кобаль Ольга Іванінвна. Метою цього заходу було закріпити знання учнів про чорнобильську трагедію; упроваджувати елементи екологічного виховання; розвивати почуття вдячності, вшанування подвигу, комунікативні здібності; виховувати любов і повагу до своєї Батьківщини та до її героїв. На виховній годині учні розповіли про перших ліквідаторів смертельного вогню, про наших ліквідаторів-односельців. Всі учасники зворушливого заходу вшанували память учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання.

Ми віддаємо шану всім тим, хто ціною власного здоров'я й життя захистив нас й увесь світ від наслідків Чорнобильської катастрофи.
Низький Вам уклін за мужність і героїзм та силу духу, проявлені при подоланні наслідків аварії. Вічна пам'ять і шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом. ... Читать дальше »

Просмотров: 402 | Добавил: Наташа | Дата: 20.12.2017 | Комментарии (0)

close