« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 67 68 »

В холодну зимову пору, коли сніги засипають землю, коли ночі довгі, а дні короткі, українські діти з нетерпінням чекають на одну незвичайну ніч –  ніч, коли до них приходить Святий Миколай. Завітав він і до нашої школи 19 грудня. Учні 3 класу разом з класним керівником Віраг Надією Михайлівною показали для присутніх учнів 1, 2 та 4 класів, вчителів та батьків театралізовану виставу “Святий Миколай вітає друзів”. Миколай привітав усіх присутніх  зі святом та подарував дітям різноманітні солодощі. Цей день завжди є чудодійним святом для всіх дітей. Вони підготували до цього свята привітання: віршики, пісні, веселі сценки, частушки, а Святий Миколай  приготував всім слухняним та чемним діткам подарунки, бо діти для нього найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги та лагідного ставлення. ... Читать дальше »

Просмотров: 478 | Добавил: Наташа | Дата: 19.12.2017 | Комментарии (0)

У рамках засідання методичного об’єднання вчителів природничих дисциплін 13 грудня було проведено відкритий урок з інформатики у 8 класі на тему «Призначення і використання логічних функцій табличного процесора». Урок – ділова гра, спрямований   на практичне застосування знань, умінь та навичок математичних, статистичних та логічних функцій табличного процесора. Даний урок супроводжується  презентацією вчителя  з використанням опорного конспекту, тестової оболонки, схем  та матеріалів для практичної роботи. Вчителем дуже вдало вибрано дану тему для відкритого уроку, адже не лише для учнів це питання є актуальним, а і для вчителів метедоб'єднання, які мають бути інформатично компетентними особливо в роботі з найбільш часто використовуваних додатків пакета MS Office.

Для досягнення поставленої мети уроку Галько Наталія Михайлівна якісно використала мотивацію навчальної діяльності шляхом створення проблемної ситуації. Для демонстрації переваг логічної функції  вона  використала  приклад  визначення рівня навчальних досягнень учнів за тематичними оцінками.  Всі, і учні, і вчителі,  переконалися в легкості роботи з логічними функціями за допомогою умонтованого  Майстра функцій, що дозволяє побудувати й обчислити більшість функцій за два кроки а  також, щоб цифри та текст, які відображаються у таблицях, стали більш наочними. ... Читать дальше »

Просмотров: 385 | Добавил: Наташа | Дата: 13.12.2017 | Комментарии (0)

12 грудня, в рамках методичного обєднання вчителів початкових класів, класний керівник 4 класу Герцовська Маряна Юріївна провела відкритий урок з природознавства на тему "Материки, океани і частини світу на географічних картах". Урок пройшов з використанням ІКТ, інтерактивних технологій та використання методу проектів, що зробитло процес навчання цікавим і захоплюючим. На початку уроку вчителька ознайомила з поняттями «материки» й «океани»; далі показала на карті та глобусі материки й океани і навчила учнів користуватися картою. Такі захоплюючі пдорожі заставляють в учнів розвивати мовлення, мислення; вчать складати розповіді про материки і океани, виступати перед класом з підготовленою інформацією; виховувати інтерес до географічних знань. Учнів дослідників (Галько Наталія, Гардубей Діма, Гольча Софія, Віщак Василь, Віщак Олеся, Копча Ангеліна), які пдготували міні-проекти про материки, вчителька нагородила високим балом. ... Читать дальше »

Просмотров: 582 | Добавил: Наташа | Дата: 12.12.2017 | Комментарии (0)

8 грудня в нашій школі вчителем української мови і літератури Нелею Іванівною Товт був проведений відкритий урок з української мови у 6 класі. На урок були запрошені вчителі-предметники, дирекція школи. Після уроку відбулось засідання методобєднання вчителів гуманітарного циклу. 

ФОТОЗВІТ

Просмотров: 396 | Добавил: Наташа | Дата: 11.12.2017 | Комментарии (0)

Вже стало доброю традицією в Залужанській загальноосвітній школі відзначати свято чоловіків спортивними змаганнями. Цього року, 6 грудня, до Дня Збройних сил України за підтримки дирекції школи юнаки старших класів 8-ого, 9-ого, 10-го та 11-ого вкотре довели, що гідні захищати свою Батьківщину. 
Під пильним наглядом суддівської колегії: директора школи Мейсара Саргія Федоровича, заступника з виховної роботи Галько Наталії Михайлівни, вчителів Шутій Мирослави Юріївни та Товт Нелі Іванівни, Товт Михайла Михайловича, учнів школи, команди хлопців палко змагалися за звання найкращих.
Вони вправно віджимались від підлоги й відмінно показали свою силу. Найсильнішим виявився учень 10 класу Ільтьо Юрій, який додав своїй команді виграшних балів. Крім цього, швидко та корисно вкладати свою силу в стрибки через скакалку, до речі, саме в цьому змаганні завдяки своїй витримці й силі восьмикласник Петрище Богдан лише за 30 секунд виконав 70 стрибків, що вразило навіть дівчат-вболівальниць.
Хлопці завжди відзначалися своєю силою, але судді змагання випробували їх ще й на гостроту розуму в інтелектуальному конкурсі, де перевірили як майбутні захисники Батьківщини орієнтуються в спортивній та військовій тематиці. І вкотре не розчарувалися, адже всі достойно захистили честь свого класу. ... Читать дальше »

Просмотров: 620 | Добавил: Наташа | Дата: 07.12.2017 | Комментарии (0)

У 1988 році Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) оголосила день 1 грудня Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом. Це пов’язано з тим, що синдром набутого імунодефіциту (СНІД) придбав масштаби пандемії. В даний час понад 41 мільйон чоловік живуть, будучи інфіковані ВІЛ / СНІДом. Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1-го грудня 1988 року після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн пролунав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією по ВІЛ / СНІДу. Всесвітній день день боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1-го грудня, служить справі зміцнення організованих зусиль по боротьбі з пандемією ВІЛ-інфекції та СНІДу, що розповсюджуєть ... Читать дальше »

Просмотров: 441 | Добавил: Наташа | Дата: 01.12.2017 | Комментарии (0)

close