« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 67 68 »

Прекрасна традиція — збиратися на толоку і гуртом наводити лад у школі — і вона успішно відроджується. 6 квітня 2019 року педагогічний колектив та технічний ерсонал Залужанської школи на чолі з директором С.Ф.Мейсар провели масштабне прибирання пришкільної території. День суботника видався гарним. Весняний легкий вітер і тепле сонечко сприяли загальному настрою учасників суботника. Було прибрано гілля та сміття, висаджені дерева, на клумбі - квіти, пофарбовані перила на сходах та вуличні спортивні елементи: шведські стінки, турніки, колоду гімнастичну. Обсяг роботи був чітко визначений та виконаний, всі працювали дружно та злагоджено.  Дякуємо всім за працю! ФОТОЗВІТ  ... Читать дальше »

Просмотров: 270 | Добавил: Наташа | Дата: 06.04.2019 | Комментарии (0)

Активно, під гаслом «Ми – частинка природи, збережемо її для майбутніх поколінь» 5 квітня 2019 року пройшла в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів санітарна пятниця в рамках щорічної акції з благоустрою «Закарпаттю - чисте довкілля». Такі заходи сприяють формуванню в дітей екологічної культури і знань в питаннях необхідності дій в сфері збереження навколишнього середовища і ощадливого використання природних ресурсів.
Активну участь у прибиранні території школи взяли учнівський колектив та клкасні керівники школ ... Читать дальше »

Просмотров: 554 | Добавил: Наташа | Дата: 05.04.2019 | Комментарии (0)

Весняні канікули пройшли з чудово піднесеним настроєм для учнів нашої школи. У наш час здоровий спосіб життя є досить актуальною темою, яка потребує особливої уваги. Звісно, кожна людина і особливо молодь повинна дбати про своє здоров’я, адже попереду довге життя, сповнене пригод, праці й усмішок. Передусім стосується учнів, які іноді настільки захоплюються навчальним процесом, що не завжди пам’ятають про таку дорогоцінну річ як своє здоров’я. Таким чином 27 березня відбулися спортивні змагання з волейболу серед учнів 8-11 класів під гаслом «У здоровому тілі-здоровий дух!» Вчитель фізичної культури Соляник Юрій Михайлович у стінах нашої рідної школи завжди знаходить нові методи та нестандартні підходи для популяризації здорового способу життя серед учнів. Як і годиться в фінал пройшли лише дві найсильніші команди, 9-го та 10-го класу. ... Читать дальше »

Просмотров: 492 | Добавил: Admin | Дата: 27.03.2019

На Мукачівщині 25 березня 2019 стартував міжшкільний етап огляду-конкурсу учнівських колективів художньої самодіяльності «Таланти твої, Україно!». Сьогодні, 25 березня, огляд проходив на базі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у якому взяли участь учні Залужанської, Макарівської, Верхньокоропецької, Станівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Завидівської, Барбівської, Пістрялівської ЗОШ І-ІІ ст.
Журі у складі Горват М.М., Тулюк О.І., Притула Л.О., Данашевського В.М., вчителя музики Нижньокоропецької ЗОШ І-ІІ ступенів та керівники представлених на огляді навчальних закладів – Мейсар С.Ф. (Залужанська ЗОШ І-ІІІ ст.), Гардубей М.В. (Макарівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Пойдинець Ю.Ю. (Барбівська ЗОШ І-ІІ ст.), Юско О.І. (Завидівська ЗОШ І-ІІ ст.) Диганич Г.І. (Пістрялівська ЗОШ І-ІІ ст.) захоплювалися виступами дитячих талантів із сімох шкіл. 
Протягом чотирьох годин перед глядачами співали юні солісти, ансамблі, декламували вірші, розповідали гуморески, розігрували
мініатюри, захоплювали танцями та хореографічними композиціями.
... Читать дальше »

Просмотров: 346 | Добавил: Наташа | Дата: 25.03.2019 | Комментарии (0)

Важливим чинником формування національної самосвідомості учнів є вивчення історії рідного краю, яка найтісніше пов’язана з історією всієї країни, є її найважливішою складовою. Саме із вивчення історії рідного краю починається усвідомлення високих понять «Батьківщина», «патріотизм» тощо.

Рідний край – це «мала Батьківщина», яка уособлює певну територію, з якої кожна людина починає свідоме життя і формує власний світогляд. Історичне краєзнавство завжди відігравало надзвичайно важливу роль у формуванні національної самосвідомості. Завдяки йому у складних умовах залежності від інших держав, нав’язування імперської свідомості, зберігалися основи для майбутнього національно-культурного відродження, національної ідентифікації, формування історичного і державного мислення. ... Читать дальше »

Просмотров: 439 | Добавил: Наташа | Дата: 18.03.2019 | Комментарии (0)

У нашій школі ми святкували ювілей відомого українського поета – Тараса Григоровича Шевченка. У цьому святі брали участь всі класи. Учні готувалися розповідати вірші поета, уривки із прозаїчних добутків і деякі цікаві відомості з біографії. Учні 5 класу підготували матеріал про дитинство Тараса. Вчитель української мови та літератури Шпиньович Вікторія провела урок-конкурс на краще читання віршів Кобзаря. Кожний вивчив свій улюблений вірш Т.Г. Шевченка й прочитав його перед однокласниками. Пролунало 20 різних віршів. 

У бібіліотеці відбулась виставка художньої літератури "Шевченко - наш. Він для усіх століть..". Учком школи випустив стінгазету "Тарас Шевченко - великий геній українського народу". ... Читать дальше »

Просмотров: 422 | Добавил: Наташа | Дата: 14.03.2019 | Комментарии (0)

close