« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 67 68 »

З метою виховання у молоді, поваги до історичного минулого Українського народу в нашій школі пройшли ряд заходів до 205-річниці з дня народження Є.П. Гребінки. Педагог-організатор Линько Я.В. та вчитель української мови та літератури Товт Н.В. разом учнями 9 класу провели урок-екскурс про життя письменника. Організовано виставку, присвячену письменнику в шкільній бібліотеці – відповідальна Русин М.І., проведено тематичні уроки вчителями філологами. На загальношкільній лінійці проведено інформаційну тематичну хвилинку. 

... Читать дальше »

Просмотров: 471 | Добавил: Наташа | Дата: 05.02.2017 | Комментарии (0)

«Якщо ви вдало виберете професію і вкладете в неї душу, то щастя саме вас знайде», - цей мудрий вислів Ушинського був, залишається і, напевно, буде актуальним в будь-який час.

Саме для цього, щоб допомогти випускникам шкіл вірно обрати дорогу в житті за сприяння й особистої участі заступника голови Мукачівської районної державної адміністрації, доцента кафедри історії України Олександра Богіва 3 лютого з учнями 10 та 11 класів у нашій школі пройшла зустріч колективу кафедри історії України Ужгородського національного університету а саме: завідувач кафедри історії України Роман Офіцинський, професор Лариса Капітан, доценти Юрій Данилець і Василь Міщанин

Ця зустріч допомогла випускникам з’ясувати не тільки те, ким вони хочуть і можуть стати, а й хто потрібен на ринку праці сьогодні. Цікавою та пізнавальною для випускників стала інформація про професії, які можна здобути, навчаючись в  УжНУ. Майбутні абітурієнти дізналися про структуру університету та його підрозділи, напрями підготовки фахівців, умови вступної кампанії-2017 і перелік конкурсних предметів. Гості також відвідали шкільний музей видатних випускників, створення якого ініціював відомий земляк - державний діяч, генерал Василь Дурдинець. ... Читать дальше »

Просмотров: 612 | Добавил: МС | Дата: 03.02.2017 | Комментарии (0)

2 лютого 2017 року в нашій школі засідали вчителі гуманітарного циклу. В рамках IV засідання методичного обєднання вчитель Шутій М.Ю. провела цікавий, сучасний урок з української мови у 8 класі з використанням інтерактивних методів навчання у поєднанні з використанням мультимедійної дошки та компютерних технологій. Після відкритого уроку члени методичного об'єднання суспільно-гуманітарного циклу провели круглий стіл. Голова методобєднання Перчак В.І. показала презентацію із власного досвіду роботи "Портфоліо професійних досягнень". ... Читать дальше »

Просмотров: 403 | Добавил: Наташа | Дата: 02.02.2017 | Комментарии (0)

З метою виховання у громадян, особливо молоді, поваги до історичного минулого Українського народу та у зв'язку з 89-ю річницею героїчної загибелі юнаків у бою під Крутами в нашій школі пройшли ряд заходів із вшанування пам'яті Героїв Крут, зокрема організовано виставку, присвячену подвигу патріотів в шкільній бібліотеці – відповідальна Русин М.І., проведено тематичні конференції вчителем історії Товт М.М., ... Читать дальше »

Просмотров: 778 | Добавил: Наташа | Дата: 30.01.2017 | Комментарии (0)

Сьогодні 27 січня у нашій школі в.о.директора школи  Мейсар С.Ф. та учні 11 класу долучились до всесвітнього флешмобу  22 PUSHUP CHALLENGE. Умова нового флешмобу проста - віджатися 22 рази і тим самим підтримати наших ветеранів, воїнів АТО. Передаємо  естафету керівнику Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Фаринич В.І.. Разом з учнями та педагогічним колективом  – щиро дякуємо нашим бійцям, які щодня силою духа та тіла захищають Україну! Ми підтримуємо Вас завжди! Ми з Вами! ... Читать дальше »

Просмотров: 376 | Добавил: Admin | Дата: 27.01.2017 | Комментарии (0)

23  січня  в нашій школі - відбувся День шкільного самоврядування під гаслом: «Хочу стати лідером» а також нагородження грамотами учнів:  "За кращий Новорічно-різдвяний  плакат"

В.о., директором  школи С.Ф.Мейсар, в актовій залі було проведено бесіду з активом учнів 8-11 класів. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації  їхнього лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і  духовно розвиненого підростаючого покоління – майбутнього нації.

Такий захід спрямований на вироблення вмінь мобілізувати не тільки себе, а й колектив на подолання труднощів, що виникають упродовж навчання, навичок прийняття рішень у змінних ситуаціях колективної роботи, стратегічного планування своїх дій. Цей день впевнено можна назвати днем скоординованої дії, коли всі виконують різні завдання, підпорядковані єдиній меті, спираючись на результати всіх попередніх етапів.  По завершенні кожного етапу в учнів виникають питання «Як все відбулося?», «Що можна змінити?», «Хто або що заважає?» ... Читать дальше »

Просмотров: 633 | Добавил: Admin | Дата: 24.01.2017 | Комментарии (0)

close