« 1 2 ... 62 63 64 65 66 67 68 »

В Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів 20 січня 2017 року традиційно відзначили День соборності. Заступник директора з виховної роботи Галько Н.М. провела інформаційну хвилинку з педагогами школи про відзначення в школі Дня Соборності України та 71 річницю утворення Закрпаття до складу України.  Педагог-організатор Линько Я.В. провела пізнавальний лекторій для учнів 10 класу. Класними керівниками проведено виховні години, приурочені Дню соборності. Вчитель образотворчого мистецтва Годьмаш Г.І. провела конкурс дитячих малюнків, а бібліотекар Русин М.І. – виставку художньої літератури у шкільній бібліотеці для учнів школи. У понеділок 23 січня вчитель історії Товт М.М. проведе конференцію "Закрапаття у складі України" з учнями 9, 11 класів. ( ... Читать дальше »

Просмотров: 543 | Добавил: Наташа | Дата: 21.01.2017 | Комментарии (0)

У дні світлих Різдвяних свят усі ми святкуємо народження Христа – Спасителя всього людства. Це час, коли Різдвяна зоря осяяла наш світ світлом Божої Любові, Віри і Надії. Важливо, щоб це світло не покидало душі усіх людей – і дорослих, і малих. В Мукачівському районі проведено цікавий соціально-мистецький проект «Різдвяне диво-2017» в форматі конкурсу-огляду вертепних дійств, він має на меті популяризувати серед дітей та учнівської молоді традиції співу українських колядок та вертепних дійств, збереження давніх українських різдвяних звичаїв у родинах, а щонайголовніше утвердження християнських моральних цінностей та уславлення народження Ісуса Христа. 16 січня 2017 року на базі нашої школи відбувся кущовий  конкурс-огляд вертепних дійств «Різдвяне диво-2017». Виступали і радували своїми талантами також колективи та виконавці Макарівської ЗОШ І-ІІІ ст., Залужанської ЗОШ І-ІІІ ст., Завидівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Станівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Барбівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Наш колядницький колектив представив глядачам композицію «Христос Рождається» під керівництвом Перчак В.І. На сцені святково прибраної зали гостинної школи ... Читать дальше »

Просмотров: 756 | Добавил: Наташа | Дата: 16.01.2017 | Комментарии (0)

Шановні  батьки та учні! Згідно наказу Управління освіти, молоді та спорту Мукачівської районної адміністрації №10 від 6 січня 2017 року «Про відновлення навчально-виховного процесу в навчальних закладах району» навчальний процес у школі згідно пункту 2.2. наказу розпочинається відповідно затвердженої структури навчального року з 16 січня 2017 року.

Проте і надалі продовжується постійний моніторинг ситуації щодо захворюваності на грип та ГРВІ. ... Читать дальше »

Просмотров: 492 | Добавил: Admin | Дата: 13.01.2017 | Комментарии (0)

10 січня розпочинається реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року реєстрація триватиме до 31 січня.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводиться з метою ознайомлення випускників шкіл та абітурієнтів із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування, робочого місця тощо.

Участь у пробному ЗНО є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, а процедура проведення є максимально наближеною до процедури проведення основного ЗНО. ... Читать дальше »

Просмотров: 360 | Добавил: Admin | Дата: 09.01.2017 | Комментарии (0)

Шановні мої колеги, батьки та учні!

Прийміть найщиріші вітання з Новим Роком та Різдвом Христовим! 
Зустріч Нового року - це дивовижна пора, завжди хвилююча і завжди радісна.
Нехай Новий рік увійде до Вашого життя добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові здобутки і багато яскравих моментів.
Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Тож щиро бажаю Вам щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай ці веселі й прекрасні свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступаючий рік стане для нашої держави роком миру, спокою, злагоди, процвітання та впевненості у майбутньому.
Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.
Нехай прийдешній 2017 рік виправдає ваші найзаповітніші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Бажаю, щоб у душі ніколи не згасав вогонь прагнення до справедливості і добра, життєві труднощі не збили Вас з обраного шляху, а Різдвяна зоря об’єднала всіх нас чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, наповнила серця любов’ю, вірою і надією! Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

Щасливого Вам Нового року та веселих Різдвяних свят!
З повагою, в.о. директора школи С.Ф.Мейсар
... Читать дальше »

Просмотров: 637 | Добавил: Admin | Дата: 29.12.2016 | Комментарии (0)

Що потрібно знати про грип!

Нині в Україні спостерігається значне підвищення рівня захворюваності на грип. Міністерство охорони здоров’я України наголошує на необхідності дотримання заходів задля попередження зараження грипом та у разі захворювання.
Епідемічний сезон грипу триває орієнтовно з вересня-жовтня по березень-квітень кожного року.
МОЗ України закликає кожного громадянина поставитися відповідально до власного здоров’я і слідувати правилам поведінки в період підвищення рівня захворюваності на грип. ... Читать дальше »

Просмотров: 360 | Добавил: Admin | Дата: 27.12.2016 | Комментарии (0)

close