« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 67 68 »

 Інтелектуальні конкурси для дітей та юнацтва - це не просто розвага  чи товариське змагання. Це розкриття потенціалу, ерудиції, кмітливості і, найголовніше, використання набутих знань. Вже кілька років поспіль учні Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів  приймають участь у конкурсах з англійської мови «Гринвіч». І з кожним роком результати стають вагомішими та спонукають до пошукової роботи. Адже змагання проходять на рівні України, тому кожна перемога стає особливою для кожної нашої дитини.

23 квітня на загальношкільній черговій лінійці проходило вручення нагород призерам та учасникам Всеукраїнського конкурсу з англійської мови "Гринвіч". Сертифікати учням вручала вчителька англійської мови Василечко Зоряна Іванівна. Ми вітаємо наших учасників чудового інтелектуального конкурсу з іноземної мови, та бажаємо подальших успіхів та натхнення в здобутті нових висот. ... Читать дальше »

Просмотров: 334 | Добавил: Наташа | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

20 квітня, на стадіоні в смт. Кольчино., відбулася Спартакіада серед молоді Мукачівського району з військово – прикладних видів спорту.
У змаганнях взяли участь команди загальноосвітніх закладів району: Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ст., Лохівської ЗОШ І-ІІІ ст., Бобовищенської ЗОШ І-ІІІ ст., Чинадіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Залужанської ЗОШ І-ІІІ ст., Зняцівської ЗОШ І-ІІІ ст. та команда Закарпатського обласного ліцею-інтернату з ПФВП (поза конкурсом). Вітаємо нашу команду учнів
Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів які вибороли Призове І місце.
Вже традиційно, змагання розпочалися з урочистого підняття Прапору України під виконання Державного Гімну України. Честь підняти державний стяг випала капітанам команд, школи яких у минулому році зайняли призові місця.
З вітальним словом до юнаків звернулися:
Олександр Богів – заступник голови Мукачівської РДА, Микола Дуб - Кольчинський селищний голова. ... Читать дальше »

Просмотров: 415 | Добавил: Admin | Дата: 20.04.2018 | Комментарии (0)

Свято Букваря влаштовують для дітей тоді, коли першокласники закінчують його вивчати.
Ось і у нашій школі маленькі першокласники зі своєю вчителькою
Маряною Василівною Турянин перегорнули останню сторінку свого першого підручника. Відсвяткували цю перемогу та попрощалися з Буквариком.
Це свято ... Читать дальше »

Просмотров: 609 | Добавил: Наташа | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

18 квітня 2018 року в 6 класі відбувся відкритий урок біології, що провела учитель методист Боднар Наталія Василівна на тему "Царство грибів". Урок був цікавим, пізнавальним, отримав високу оцінку як від учнів, так і від адміністрації школи та голів шкільних методичних об"єднань. На уроці вчителька використовуює інтерактивні технології навчання, урок пройшов з комп"ютерною підтримкою, що значно підвищує пізнавальний інтерес учнів та відсоток засвоєних на уроці знань. Наталія Василівна вправно використала на уроці кросворди, ребуси, загадки про гриби - все це спонукало учнів школи до творчості. винахідливості, збільшенню пізнавальних інтересів. ... Читать дальше »

Просмотров: 637 | Добавил: Наташа | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

З метою виявлення талановитих і обдарованих дітей дошкільного віку, сприяння їх подальшого творчого розвитку відділ освіти Мукачівської райдержадміністрації вже вкотре проводить музично-поетичний конкурс для дітей дошкільного віку "Перший крок до зірок". Конкурс є яскравим святом дитинства.

Малеча з дитячих садочків сприймала все це як ще одну красиву гру і підстрибувала від нетерплячки – скоріш на сцену! Наша Залужанська школа гостинно відкрила свої двері маленьким артистам, огорнула їх турботою, вразила пишним оздобленням актової зали, де вони змогли зробити перші самостійні кроки у світ мистецтва.

Музичні керівники Залужанського, Макарівського, Станівського та Кучавського ДНЗ  продемонстровали високу майстерність у підготовці номерів художньої самодіяльності, інсценізацій та хореографічних композицій. Барвистим вінком з веселих мелодій, яскравих костюмів і вправних "дитячих па" стали на святі хореографічні композиції, які було представлено як сучасними танцями, так і народними. ... Читать дальше »

Просмотров: 419 | Добавил: Наташа | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

14 квітня  2018 року  в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено День благоустрою території  школи та прилеглої до неї території (суботник).

           У відповідності до розпорядження Мукачівської районної державної адміністрації  про проведення акції ,,Закарпаттю - чисте довкілля”, місячника ,,Чисте узбіччя” та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області”, у зв’язку з несприятливими погодніми умовами було перенесено заходи щодо приведення території населеного пункту району  та шкільної ділянки в належний санітарний  на 14 квітня 2018 року. Цього дня працівники та вчителі нашої школи  попрацювали на славу: привели до ладу шкільну територію,  клумби та прилеглі  території. Директор школи  Мейсар СФ.  провів робочу нараду з працівниками школи та відзначив найактивніших учасників цього заходу. Заступник директора з ВР  Галько Н.М. всю роботу наших активістів зняла на фотокамеру і зробила фотозвіт. ... Читать дальше »

Просмотров: 368 | Добавил: Наташа | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

close